Het ervaren team van De Kiewit Buijsman Wientjes Notarissen in Santpoort-Noord

Contact opnemen

Bij De Kiewit Buijsman Wientjes Notarissen in Santpoort-Noord treft u een ervaren team van notarissen dat u met plezier van dienst is. We stellen u de heren Buijsman en Wientjes hier graag aan u voor.

Onze medewerkers

De heer Buijsman (John) en de heer Wientjes (Dennis) vormen een ervaren en goed op elkaar ingespeeld team van betrouwbare notarissen.

mr. J.J.G. Buijsman (John), notaris

Mr. J.J.G. Buijsman (John), notaris

mr. D. Wientjes (Dennis), notaris

Mr. D. Wientjes (Dennis), notaris

Daarnaast vindt u op ons kantoor altijd vriendelijke en professionele secretariële en boekhoudkundige medewerk(st)ers. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat alles wat voor u geregeld en vastgelegd moet worden piekfijn in orde komt.

Neem contact op

Al decennialang uw notariskantoor in Velsen

Notariskantoor De Kiewit kent een rijke geschiedenis. Hoewel notarissen sinds 1999 geen 'standplaats' meer kennen, maar een 'vestigingsplaats' was de heer J.H.A.M. Anten in 1931 de eerste notaris op de standplaats Velsen. Het eerste notariskantoor was destijds gevestigd in het plaatsje Driehuis. In 1964 droeg de heer Anten het stokje over aan de heer J.C.M. Gall. Pas in 1980 verplaatste het kantoor onder leiding van de heer K.P. Ackema naar de huidige locatie in Santpoort-Noord.

Vanaf 1997 was de heer H.C.H. de Kiewit op deze locatie actief. Vanwege de grote hoeveelheid werkzaamheden voegde de heer Buijsman zich in 2003 bij het team en per 1 april 2008 heeft de heer Wientjes de taken van de heer de Kiewit overgenomen.