De ‘rotonde’ voor inspiratie van De Kiewit uit Santpoort-Noord

Contact opnemen

Voor alle denkbare notariële werkzaamheden kunt u terecht bij De Kiewit Buijsman Wientjes Notarissen. Maar er zijn wellicht ook andere instanties of organisaties die u wilt raadplegen. Daarom noemen wij dit de 'rotonde-pagina'. Op een rotonde kunt u immers alle kanten op.

Via de logo’s of beeldmerken van de instanties of organisaties op onze rotonde wordt u doorgelinkt naar hun websites. Daar kunt u nadere vragen stellen, antwoorden op veelgestelde vragen vinden of uw zoekgebied specificeren.

Wij presenteren de volgende ’afslagen’:

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB):

De KNB behartigt de belangen van notarissen in Nederland. Hier vindt u uitgebreide informatie over het vakgebied van notarissen en notariskantoren. Wat doet een notaris nu precies? En aan welke regels moet de notaris zich houden?

U vindt hier ook het laatste nieuws over diverse juridische aspecten.

Belastingdienst:

Op de site van de Belastingdienst kunt u alles vinden over belastingen en toeslagen voor particulieren en ondernemers. Meer weten over schenkbelasting, erfbelasting of aftrekposten bij uw koopwoning? Hier vindt u de informatie die u zoekt.

Kadaster:

Het Kadaster is in Nederland de plek waar alle geografische gegevens van onroerend goed geregistreerd wordt. Woning of bedrijfspand kopen of verkopen, percelen splitsen of een schip registreren? Het Kadaster is dé bron van informatie over eigendom en gebruik van vastgoed en ruimte.

Kamer van Koophandel:

De KvK biedt informatie over de belangrijkste ondernemersthema's. Alles wat u wilt weten over een bedrijf starten, financiering, innovatie en meer vindt u via deze site. Van hulp voor startende ondernemers tot gegevens van bestaande bedrijven.

Makelaars:

Voor vragen met betrekking tot onroerend goed (zowel voor de zakelijke als de particuliere markt) kunt u terecht bij de NVM en de VBO.

De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. VBO is met ruim 1100 leden eveneens een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs uit heel Nederland. Als u een huis wilt kopen, huren of verhuren bent u bij hen aan het juiste adres voor uitgebreide en actuele informatie.