De Kiewit in Santpoort-Noord voor gedegen bedrijfsadvies en notariële zaken

Contact opnemen

Bij de oprichting van een onderneming komt veel kijken, vooral op het gebied van administratieve, financiële en notariële zaken. De Kiewit Buijsman Wientjes Notarissen adviseert en begeleidt u in diverse complexe situaties, zoals de keuze van de rechtsvorm voor uw bedrijf of bij bedrijfsoverdracht of -opvolging.

Bedrijfsadvies en -begeleiding van ervaren consultants

De Kiewit Buijsman Wientjes Notarissen biedt specialistische begeleiding aan ondernemers en zelfstandigen. Dit kan langdurige begeleiding zijn, maar ook eenmalige advisering. 


We begeleiden u graag bij alle juridische zaken rondom uw ondernemen. 

Hierbij besteden we zoveel mogelijk aandacht aan de financiële, juridische en fiscale kant van uw vraagstuk en uw onderneming. 

Waar nodig, kunnen wij u ook verwijzen naar andere experts binnen ons netwerk. 

Wat kan onze notaris voor u betekenen?

Met betrekking tot bedrijfsadvisering en -begeleiding kunt u denken aan advies bij fiscale of juridische vraagstukken, het begeleiden van bedrijfsovernames alsmede het starten van nieuwe ondernemingen.


Daarnaast kunnen we advies uitbrengen ten aanzien van de meest geschikte rechtsvorm voor uw bedrijf (maatschap, cv, vof, nv of bv). Ook met statuten en statutenwijzigingen, bij fusies, splitsingen en overdrachten en voor de certificering van aandelen kunnen wij u adviseren en/of de benodigde notariële ondersteuning bieden.