De Kiewit in Santpoort-Noord is uw partner bij het opstellen van uw levenstestament

Contact opnemen

Het levenstestament. Hoewel we er allemaal liever niet te lang bij stilstaan, is het verstandig en prettig om een en ander preventief vast te leggen. Hoe wilt u dat uw financiële, medische en persoonlijke zaken worden geregeld? De Kiewit Buijsman Wientjes Notarissen weet precies waar u zoal rekening mee moet houden. Zo wordt het goed geregeld.

Wat is een levenstestament?

In een levenstestament legt u vast wie uw zaken zal regelen als u dit zelf niet meer kunt. Het gaat hierbij om uw financiën, maar ook om uw medische en persoonlijke zaken. In het testament wordt niet alleen bepaald wie dit voor u zal waarnemen, maar ook op welke manier die persoon dat zal doen. Zo behoudt u alsnog zelf de regie.


Een levenstestament bestaat vaak uit twee volmachten: een voor de financiële belangen en een voor de medische en persoonlijke zaken. U legt alle zaken die u geregeld wilt hebben in één akte vast. Dat is het levenstestament.

Het is ook mogelijk om alleen voor uw financiële zaken een volmacht op te stellen. De mogelijkheden en werkwijze van de notariële volmacht en het levenstestament zijn echter hetzelfde.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De Kiewit Buijsman Wientjes Notarissen heeft jarenlange ervaring met het opstellen en vastleggen van verschillende soorten testamenten en wilsbeschikkingen. Hierdoor kunnen we onze cliënten te allen tijde professioneel adviseren en goed van dienst zijn bij dit proces.

Testament opstellen