U kunt bij ons terecht voor alle denkbare, notariële werkzaamheden. Maar er zijn wellicht ook ándere instanties of organisaties die u wilt raadplegen. Daarom noemen wij dit de ’rotonde’-pagina’. Op een rotonde kunt u immers álle kanten op. Als u in de rechter kolom het beeldmerk van de betreffende instantie of organisatie aanklikt, wordt u automatisch doorverbonden. De volgende ’afslagen’ bieden wij u aan:

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB):
U vindt hier uitgebreide informatie over het totale vakgebied van een notaris(-kantoor). Maar ook het laatste nieuws over diverse juridische aspecten.

Belastingdienst:
U zult begrijpen welke informatie u híer kunt vinden. Voor particuliere én zakelijke gebruikers. ’Leuker kunnen ze het voor u niet maken, wél makkelijker’. Dat is hun ’slogan’.

Kadaster:
Alle geografische gegevens van onroerend goed.

Kamer van Koophandel en Fabrieken:
Van hulp voor startende ondernemers tot gegevens van bestaande bedrijven.

Makelaars:
Onroerend goed (zowel voor de zakelijke als de particuliere markt): ’NVM’ van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, en ’VBO’ van de VBO-makelaars.

In het algemeen kunt u via deze sites nadere vragen stellen, antwoorden op vaak gestelde vragen vinden of uw zoekgebied preciseren